Mops
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
RE: Krmivo
Je jedno jakou máte značku granulí,štěňátkům se to máčí protože se jim to lépe papá..my jsme také máčely a papali jak blázen
- misa
Čím odstranit zápach
Chtěl bych se zeptat, jak bojujete se zápachem svého mazlíka. Vyzkoušeli jsme několik šamponů a po koupání je to pomalu ještě horší
- Leny
rada
Ahoj všechni milovníci mopsíků sou tak nádherný až to neni možný prostě dokonalost. Ale chtěla sem vás poprosit o radu je to můj první pejsek a nemůžu ho naučit chodit papat granule vůbec mu to nejede ale normální jídla papa ale granulky proste ne dávám mu Eukanubou adult small misku tam dám tak dvě hrsky granulí a smíchám s kapsičkou jinak by se těch granulí ani nedotkl takle aspoń něco spapá ale dělá mi to stazost díky za odpověd´
- Špěpule
Nový mopsik
Dobrý vecer, rozhodla jsem se koupit si male stenatko mopsika, bude v byte, asi pres den sam,protoze byvam v praci,nikdy jsem pejska nemela,co mi muzete jako novackovi doporucit?vybrala jsem si kluka krasnyho,dekuji za odpovedi,hezky vecer
- Zuzana
RE: Nový mopsik
Dobry vecer.Taky mam 6 mesicni holcicku.Taky je doma sama od malinka a zvlada to v pohode,prijde mi,ze ji to vubec nevadi.Jen curani jeste porad neudrzi a sem tam ji to utece :) Preju hodne legrace,sou vazne vyjmecny :)
- Iveta
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3