Mops

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

RE: Krmivo

Příspěvekod misa » ned 27. pro 2009 16:12:05

Je jedno jakou máte značku granulí,štěňátkům se to máčí protože se jim to lépe papá..my jsme také máčely a papali jak blázen
misa

Čím odstranit zápach

Příspěvekod Leny » stř 03. úno 2010 13:38:45

Chtěl bych se zeptat, jak bojujete se zápachem svého mazlíka. Vyzkoušeli jsme několik šamponů a po koupání je to pomalu ještě horší
Leny

mopsik

Příspěvekod Lada » sob 10. dub 2010 14:44:46

Ja mam nejkrasnejsiho mopsika na svete:)
Lada

RE: mopsik

Příspěvekod Nora » sob 10. dub 2010 21:53:41

Gratuluju! O svém pejskovi si myslím to samé!
Nora

RE: mopsik

Příspěvekod lucie » stř 28. dub 2010 16:00:15

Ha to je zajímavé,taky si to myslím...:-D
lucie

rada

Příspěvekod Špěpule » čtv 01. črc 2010 21:04:37

Ahoj všechni milovníci mopsíků sou tak nádherný až to neni možný prostě dokonalost. Ale chtěla sem vás poprosit o radu je to můj první pejsek a nemůžu ho naučit chodit papat granule vůbec mu to nejede ale normální jídla papa ale granulky proste ne dávám mu Eukanubou adult small misku tam dám tak dvě hrsky granulí a smíchám s kapsičkou jinak by se těch granulí ani nedotkl takle aspoń něco spapá ale dělá mi to stazost díky za odpověd´
Špěpule

Nový mopsik

Příspěvekod Zuzana » sob 07. srp 2010 21:58:53

Dobrý vecer, rozhodla jsem se koupit si male stenatko mopsika, bude v byte, asi pres den sam,protoze byvam v praci,nikdy jsem pejska nemela,co mi muzete jako novackovi doporucit?vybrala jsem si kluka krasnyho,dekuji za odpovedi,hezky vecer
Zuzana

RE: Nový mopsik

Příspěvekod Iveta » pon 16. srp 2010 21:02:14

Dobry vecer.Taky mam 6 mesicni holcicku.Taky je doma sama od malinka a zvlada to v pohode,prijde mi,ze ji to vubec nevadi.Jen curani jeste porad neudrzi a sem tam ji to utece :) Preju hodne legrace,sou vazne vyjmecny :)
Iveta

Předchozí

Zpět na Psí plemena