Slovenský čuvač
• Stránka 1 z 1
davka krmiva čuvace
Dobry den, ja bych se rada zeptala na krmeni cuvace. Mam asi dva dny stene 3,5mesicu stare, nakoupila jsem mu ve specializ.prodejne co mi poradili vcetne krmeni - granuke Purina Pro Plan pro stenata, je tam v tabulce napsana deni davka granuli 250-300g na den... ma ppapat cca 3x denne,a prijde mi strasne malo mu to rozdelit do tolika davek, ma pak hlad,....dekuji za rady :o))) monika
- Návštěvník
koupání štěnátka
dobrý den,mám štěnátko slovenského čuvače a chci se zeptat od kdy se může koupat sou mu teprve 2 měsíce děkuji
- mařena
RE: koupání štěnátka
Dobrý den, pejska vykoupejte až tak po půl roce, ale stejně se koupání moc nedoporučuje šamponama. Jejich srst se sama vyčistí do druhého dne, i když je třeba celý od bláta:-)
- Táňa
RE: davka krmiva čuvace
záleží jak moc je pejsek hyperaktivní, ale pokud se bude pejsek dožadovat větší dávky, přidejte mu trochu. Můžete občas dát vývar s těstovinama, ale ne často, ať si nezvykne. Tak kolem půl roku stačí dávat jídlo ráno a večer.
- Táňa
RE: krytí
Dobrý den,
mám fenku Žofku bez p.p., cca 2,5 roku a ráda bych jí dopřála štěňátka. Lepší by ale bylo na jaře, aby se narodily někdy v létě. Protože z okolí neznám žádného majitele čuvače a podnikám tyto kroky poprvé, začínám hledat již nyní. Bydlíme u Berouna. Napište mi prosím, odkud jste Vy a jestli je naše Žofka pro Vás ta vhodná holka.
Děkuji a zdravím, Jiřina Halfarová
mám fenku Žofku bez p.p., cca 2,5 roku a ráda bych jí dopřála štěňátka. Lepší by ale bylo na jaře, aby se narodily někdy v létě. Protože z okolí neznám žádného majitele čuvače a podnikám tyto kroky poprvé, začínám hledat již nyní. Bydlíme u Berouna. Napište mi prosím, odkud jste Vy a jestli je naše Žofka pro Vás ta vhodná holka.
Děkuji a zdravím, Jiřina Halfarová
- Halfarová (jirka.halfarka@email.cz)
• Stránka 1 z 1