Čivava (Chihuahua)
• Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
RE: čivava v bytě
Je možné pokud by to vašemu šefovi nevadilo aby byla čivavka u vás i v práci...pokud ste v kanceláři tak myslím že tam nikomu vadit nemusí....ale zeptala bych se šéfa jestli stím nemá velký problém a pokud ne tak myslím že problém je vyřešen :-)
- Niky
AKCE, stříhání psů
AKCE, stříhání psů.
Malých plemen
350 Kč
objednávky a informace na strihani.psu@email.cz
nebo na 773504966
Malých plemen
350 Kč
objednávky a informace na strihani.psu@email.cz
nebo na 773504966
- Terka
mini čivava přes inzerát
Dobrý den vybrala jsem si na www.bazos.cz čivavku za 4000,- a mám trochu strach abych nekoupila zajíce v pytli myslíte,že levný pes se rovná "nekvalitní" ?
- Kájík
RE: ...........
týýýjo, tak to my chceme čivaholku oba :-) dokonce s tím přišel ten můj,takže v září, v říjnu bude doma holka jedna chlupatá :-)
- baddayagain
RE: mini čivava přes inzerát
vůbec se nebojte,musíte vidět rodiče,aby jste viděla co Vám z toho vyroste,dnes je to běžné dát si inzerát,aby odbyli štěnátka....
- Návštěvník
pomoc o radu
zdravim vsechny,chtela bych se prosim zeptat mam malinkou civavicku je to me miminko a nema na hlavicce srostlou fultanelku nema s tim nekdo zkusenosti prosim,chovatelka rikala ze to tak ma u civav byt ale veterinarka rika ze je to velice spatne prosim o informace mate s tim nekdo zkusenosti,dekuji
- nikola
varovani
chtela bych vsechny varovat pred chovatelkou z brna prodava stenatka s nesrostlou fultanelkou na hlavicce,je to pro pejsky velice nebezpecne,ja si takove stanatko koupila a strasne se o ni ted bojim mame velike zdravotni problemy,bohuzel jsem nevedela ze neco takoveho muze byt a chovatelka od ktere mam stenatko rikala ze to tak ma byt a ja ji verila,prosim vsichni si na to tejde pozor dirka je primo uprostred hlavicky a jde to poznat kdyz lehce prejedete prstem,pejsci maji pak velike potize,prosim zda mate nekdo nejakou zkusenost napis te mi prosim.Moc dekuji a drzte nam palecky
- nikola
• Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5