Německý ovčák

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

FENA A ŠTĚŇATA

Příspěvekod Káťa » pon 03. kvě 2010 13:09:44

Ahojky, chtěla bych se zeptat těch, kteří mají zkušenosti s fenou po štěňatech. Zajímalo by mě jestli se fena vzhledově změní po těch štěňatech, mám fenu s pp a chtěla bych aby měla štěňátka, ale bojím se toho, že bude mít postavu vytahanou a celkově úplně jinou než dříve.
Káťa

FENA A ŠTĚŇATA

Příspěvekod Káťa » pon 03. kvě 2010 13:09:44

Ahojky, chtěla bych se zeptat těch, kteří mají zkušenosti s fenou po štěňatech. Zajímalo by mě jestli se fena vzhledově změní po těch štěňatech, mám fenu s pp a chtěla bych aby měla štěňátka, ale bojím se toho, že bude mít postavu vytahanou a celkově úplně jinou než dříve.
Káťa

RE: FENA A ŠTĚŇATA

Příspěvekod Návštěvník » úte 04. kvě 2010 7:54:49

Ahoj Káťo,fenka samozřejmě bude mít vytahaný cecky až na zem po štěňatech ale časem se jí to uvede zpět do původního stavu.Nebude to hned ale s vaší péčí tomu hodně pomůžete.Je to jako s lidma už jste viděla ženu po porodu která by vypadala jako modelka?já teda ne.Musíte o fenku pečovat po porodu a bude to zase fešanda.Chce to vitamíny po domluvě s veterinářem a pak hlavně pohyb až půjdou štěňata do světa ale ne že jí hned strháte všechno pomalu a postupně.Nebojte netrvá to dlouho vím to z vlastní zkušenosti.Tak šup šup a dopřejte jí štěňata.
Návštěvník

Příspěvekod Káťa » stř 05. kvě 2010 17:08:24

Děkuji moc za odpověď :-) fenku určitě připustím, myslím si,že každý by měl aspoň jednou dopřád feně štěňátka :-) až budou štěňátka velká natolik, aby mohli odejít od mámi budu sní chodit zas běhat a snad to bříško schodíme :-D tak ještě jednou děkuji :-)
Káťa

Příspěvekod Káťa » stř 05. kvě 2010 17:08:24

Děkuji moc za odpověď :-) fenku určitě připustím, myslím si,že každý by měl aspoň jednou dopřád feně štěňátka :-) až budou štěňátka velká natolik, aby mohli odejít od mámi budu sní chodit zas běhat a snad to bříško schodíme :-D tak ještě jednou děkuji :-)
Káťa

vaha a krmné dávky granulí

Příspěvekod karel » sob 15. kvě 2010 18:50:52

mužete mi někdo sdělit kolik by měla vážit fena stará 14 měsícu děkuji
karel

Příprava na štěnata

Příspěvekod Barča » sob 15. kvě 2010 23:48:00

Dobrý den,
poprosila bych o radu.bohužel jsme neuhlídali naši fenku NO a čekáme poprvé štěňátka.Fenka je venkovní pes,má sice boudu,ale většinou spí,kde si zrovna lehne.Do boudy i když jsme jí dali deku,vytáhla ji a v rámci hry roztrhala.Potřebovala bych poradit,co a jak nachystat nebo jestli mi pošlete nějaký odkaz,kde tyto informace najít (barculka@centrum.cz).Děkuji
Barča

RE: vaha a krmné dávky granulí

Příspěvekod Návštěvník » ned 16. kvě 2010 18:13:15

Fenka by měla vážit od 25kg do 30kg odhadem.Záleží jak je stavěná.
Návštěvník

ZVRACÍ SKORO PO KAŽDÉM ŽRÁDLE

Příspěvekod Verča » ned 16. kvě 2010 21:20:43

Dobrý den, potřebuji nutně poradit, mám štěně NO-7 měsíců, když jí jdu dát ráno žrádlo střašně začne hltat a pak ho vyzvrací, začala jsem ty granule máčet do vody,aby byly měkčí,ale furt nic,večer když jí jdu nakrmit to většinou nezvrací, jenom hlavně ráno. Nevím jak jí odnaučit hltat, ona prostě ty granule nekouše, ona je spolkne po velkých kusech. Změnit potravu bych moc nechtěla mám nakoupeno asi 6 pytlů granulí :-) Děkuji moc za každou radu
Verča

RE: ZVRACÍ SKORO PO KAŽDÉM ŽRÁDLE

Příspěvekod Návštěvník » pon 17. kvě 2010 7:57:04

Dobry den Verco na tohle je strasne tezke najit odpoved kdyz ma stene v podstate zdravotni obtize.Jestlize zvraci opravdu kazde rano nemusi byt pricina ve zradle nebo v hltani zradla.Moje cuba kdyz byla stene tak mi taky hltala je to normalni protoze to ma zakodovany jeste kdyz byla ve semcce s dalsima psema.Je to dany tim ze se snazi urvat co nejvice.Ja bych neprodlene navstivila veterinare protoze pricin muze byt opravdu hodne a cim pozdeji to zacnete resit tim horsi a nakladnejsi bude lecba.Paklize ze fence nic nebude tak napiste znovu a ja vam odepisu par rad ale takhle nemuzu.S pozdravem a at to dobre dopadne.
Návštěvník

PředchozíDalší

Zpět na Psí plemena