Německý ovčák
RE: Průjem
opravdu je lepší kupovat kvalitnější granule. to jsou šunty, to co dáváte vy. ale být vámi, poradím se s veterinářem.
- lenka
BOJÍ SE JÍT DO VODY
Dobrý den mám 10měsíční fenu NO a bojí se vlézt do vody, když jdeme třeba k nějakému potoku tak tam jde, ale jak před sebou vidí třeba řeku, jezero, nebo rybník tak mi tam nevleze. Máme ještě jednoho psa také NO a ten mi jde do vody vždycky, tak jsem si myslela, že když uvidí jeho půjde taky, ale to tak maximálně jenom všema nohama tam vleze a to je všechno, ne a ne plavat. Tohle mě strašně moc na ní mrzí, protože chodím v létě ráda se psy do vody a jsem ráda když je v tom vedru vidím jak si užívají ve vodě, ale tahle mi tam prostě nevleze. ¨Nejvíce na tom nechápu, že takovéhle vetší plemeno, které vodu miluje se bojí. Kdybych měla nějakou čivavu tak to pochopím, že mi nevleze do řeky, ale NO?? Napadlo mě jestli nebude bázlivější povahy, protože za plotem je hodně ostrá a i když knám někdo přijde na zahradu,pořád chodí za nim a většinou na něj štěká, také se bojí jít do autobusu nebo do vlaku, je to takový strašpitlík. Myslíte, že se naučí jít do té vody? jestli víte jak jí to nějak naučit, budu ráda za každou radu :-) děkuju
- Naďa
RE: Průjem
Člověk který raději se ptá v diskuzích co má dělat když má jeho pes zdravotní problémy tak by si ho neměl pořizovat.Nejdřív jdu snad k veterináři a pak si o tom můžu psát po všech čertech.
- Návštěvník
Prosím o radu
Mám 10dní německého ovčáka fenku a moc nechce jíst sváděl jsem to na teplo, ale pak jsem jí začal podávat potravu z ruky a to docela jedla. Vyzkoušel jsem 6 druhů krmení granule pro štěňata a zatím nic moc. Nyní jí Vaším hovězí maso, kuřecí bez kosti, nakoupil jsem kžupku a to žere jako pominutá. Ale co mě trápí je, že je nějak hubená ve 2 měsících má pouze 7,4kg a podle očkovacího průkazu má mít asi 150kg. Může mi někdo prosím poradit s Váhou. Jedná se o originál německého očáka s PP a nerad bych něco zanedbal. Jsem začátečník, tak prosím o pomoc. děkuji
- hanadix
RE: Prosím o radu
Myslím že nejlepší bude poradit se s veterinářem.I když je s PP,neznamená to,že nemůže být začervený.Nechci se nikoho dotknout,ale není chovatel jako chovatel.Nebo mu granule prostě nejedou.Možná bych mu je zkusila zalít alespoň vývarem,třeba by to pro něj bylo přijatelnější.Maso je holt maso.Ale na veterinu bych určitě zajela,při té příležitosti se můžete domluvit i na dalším očkování proti psince(jsou celkem 3, a ze zákona do půl roku věku vzteklina).Zároveň si ho můžete zvážit a koupit léky na odčervení před očkováním.Držím palce ať přiberete na váze.
- Berta