Yorkšírský teriér

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

RE: koupáni

Příspěvekod Jitka N. » ned 18. říj 2009 20:05:57

Pavlo, já koupu mojí starší fenu v Gottlieb a nebo Kharu plus rozčesávač od khary magic liss. určitě nejdřív nastříkat rozčesávač rozčesčesat 2xšampón, kondiciónér, rozčesávač. Má vlasy až na zem. No a potom mám štěŇátko, které připravuji na výstavy a to je složitější. Používám stejné věci a od chovatelky mám doporučenou kosmetiku Lady Bel, ale to mi schání ona asi to vozí z venku. Olej mi doporučila ale když se pejsek balíčkuje. A od ní vím, že někdo používá KW a pejsek má lupy. Doufám, že jsem ti trošku poradila, tak to dělám já a srst máme perfektní...ale musíš zkusit sama...
Jitka N.

uši

Příspěvekod evik » čtv 22. říj 2009 10:16:56

Ahojky všem poradte prosím kdy se postaví ouška mám 4měs.pejska a zatim nic stojí mu ouška asi tak do půlky mám mu je podlepovat? ted je má oholené a vršky pořád nic díky za každou raduuu:
evik

dotaz

Příspěvekod kiki » čtv 22. říj 2009 21:08:11

ahoj.potrebovala bych poradit.cim mam dokrmovat stenatka...maji 22 dni...diky
kiki

RE:

Příspěvekod luckybara » pát 23. říj 2009 20:36:08

Ahoj,to je normální,bude přezubovat a má potřebu se něak zbavit nepříjemnéh(lechtaní)v tlame..dej jí něco tvdšího na kousaní u našich psů zafungovalo,kosti s telecí či buvolí kůže..(dávám jen bílé,před sušením jsou namočéné v Calciové lázni,jsou jemnější a jdou lépe strávit).Ale i tak hlavně kontroluj zoubky,ať všechny vypadnou,vyhneš se tak zbytečným zdravotním komplikacím a dá se říct zbytečný výdajům za veterinu,a že nejsou malé..Hodn štestí a radosti
Luckybara (kdyby ještě něaký dotaz suzuki.trety@seznam.cz)
luckybara

RE:

Příspěvekod luckybara » pát 23. říj 2009 20:40:09

Podle mého něaké naznačování pomůže jen s části,buď je to nevyváženým poměrem stravy,čím mohou chybět i vitámíny,existuje celá škála přípravků jako multivitamin pro štěňnata..např.ROBORAN,nebo Canvit multi..
luckybara

RE: Venčení

Příspěvekod luckybara » pát 23. říj 2009 20:46:12

Nechápu?!Já si přinesla fenku a od dvou měsíců jsme chodili normálně po venku,je pravda ýe se psama které jsem neznala,jsem ji do očkování vztekliny nenechávala,ani očuchat..ale proč to všeci řešíte plenkama(něaký sníh,nebo déšť)pokud je kolem nuly až 5stupňů tak oblékám psy všechny i pitbully(tedy podle toho jak budem dlouho venku).ale pokud je suchu dám je jorkšírce něáký svetr,a jde se na cvičák..fena byla za 4 roky jen jednou nemocná..tak proč to řešit takhle kdyby jste měli dogu tak jsem zvědavá jak by se učila na plenku,protože ta když udělá loužičku tak pomalu nestačí kýbl..to mi věřte zažila jsem to...
luckybara

uši

Příspěvekod Michal » sob 24. říj 2009 16:16:30

Dobrý den, může mi někdo poradit prosím. Mám 4 měsíčního pejska, kterému začalo padat jedno ouško.Nevím co s tímto problémem mám dělat.Děkuji za radu.
Michal

RE: uši

Příspěvekod Simona » sob 24. říj 2009 21:35:36

Masírovat a masírovat,vem si ouško jako list papíru a jemně tři směrem nahoru, chrupavka se zpevní,při přezubování asi opět padnou, tak opět opakovat.Hodně zdaru.
Simona

RE: dotaz

Příspěvekod luckybara » ned 25. říj 2009 16:01:51

Na veterine či zverimexu,sezenes puppy mleko od Brit Care,nebo Fitmin puppy kaše..Od měsíce ji do toho mužeš dávat trošku granulek,piškotů,ale taky tvaroh s medem.hodně štěstí
luckybara

RE: dotaz

Příspěvekod Vašek » úte 27. říj 2009 17:47:41

Dobrý den mam dotaz může se ve dvou měsících Yorkšírovi kupírovat ocas?Děkuji
Vašek

PředchozíDalší

Zpět na Psí plemena