Yorkšírský teriér
RE: koupáni
Pavlo, já koupu mojí starší fenu v Gottlieb a nebo Kharu plus rozčesávač od khary magic liss. určitě nejdřív nastříkat rozčesávač rozčesčesat 2xšampón, kondiciónér, rozčesávač. Má vlasy až na zem. No a potom mám štěŇátko, které připravuji na výstavy a to je složitější. Používám stejné věci a od chovatelky mám doporučenou kosmetiku Lady Bel, ale to mi schání ona asi to vozí z venku. Olej mi doporučila ale když se pejsek balíčkuje. A od ní vím, že někdo používá KW a pejsek má lupy. Doufám, že jsem ti trošku poradila, tak to dělám já a srst máme perfektní...ale musíš zkusit sama...
- Jitka N.
RE:
Ahoj,to je normální,bude přezubovat a má potřebu se něak zbavit nepříjemnéh(lechtaní)v tlame..dej jí něco tvdšího na kousaní u našich psů zafungovalo,kosti s telecí či buvolí kůže..(dávám jen bílé,před sušením jsou namočéné v Calciové lázni,jsou jemnější a jdou lépe strávit).Ale i tak hlavně kontroluj zoubky,ať všechny vypadnou,vyhneš se tak zbytečným zdravotním komplikacím a dá se říct zbytečný výdajům za veterinu,a že nejsou malé..Hodn štestí a radosti
Luckybara (kdyby ještě něaký dotaz suzuki.trety@seznam.cz)
Luckybara (kdyby ještě něaký dotaz suzuki.trety@seznam.cz)
- luckybara
RE: Venčení
Nechápu?!Já si přinesla fenku a od dvou měsíců jsme chodili normálně po venku,je pravda ýe se psama které jsem neznala,jsem ji do očkování vztekliny nenechávala,ani očuchat..ale proč to všeci řešíte plenkama(něaký sníh,nebo déšť)pokud je kolem nuly až 5stupňů tak oblékám psy všechny i pitbully(tedy podle toho jak budem dlouho venku).ale pokud je suchu dám je jorkšírce něáký svetr,a jde se na cvičák..fena byla za 4 roky jen jednou nemocná..tak proč to řešit takhle kdyby jste měli dogu tak jsem zvědavá jak by se učila na plenku,protože ta když udělá loužičku tak pomalu nestačí kýbl..to mi věřte zažila jsem to...
- luckybara