Yorkšírský teriér
RE: uši
ahoj, mám3 měsíční fenku a ouška jí už stojí. Když jsem si ji přivezli cca 7 týdnů, tak nám ouška padaly,ale 2 - 3x jsme je podlepily, vystříhaly a dávaly jsme zhruba týden kostičku Colafitu - koupíš v lekárně. A vše je v pořádku, ouška stála také do půlky a pak se sama zvedla.
- Daniela
RE: vitamíny
ahoj, mám 3 měsíčního jorskšíra - fenku a také kupuji royal canin pro jorkšíry, akorát nesní takovou dávku, co uvádí výrobce. Kolik toho sníte vy?
- Daniela
RE: strava
pochybuji že strava a nemá vliv na kvalitu srsti, strava je nejdúležitější, aby obsahovala vše co pejsek potřebuje. A časté koupání ae taky nedoporučuje.
- Jana
RE: strava
...ano strava má vliv na srst. Napsala jsem to špatně mezi genetikou a srstí mělo být a a né čárka..
- Jitka N.
RE: Ocásek
To zaleží na člověku, já osobně mám raději tuhle rasu s ocáskem.První fenku jsem sehnala s ocáskem, druhá byl dárek k narozeninám pro syna , ta ocasek nemá , moc jsem spěchala bohužel. Jinak si myslím , že u Yorkšírskýho teriéra je zbytečné kupírování ocásku.Ale zaleží na lidech.............
- Jitka J.
RE: vitamíny
Ahoj, tak ta naše holčička 5 měsíční sní opravdu víc, než je doporučená dávka ona je jedlík.Sní denně tak do 110 g. Já ji nechci na výstavy tak mi to je jedno, Druhá snědla v tomto věku těch 40-60 g , dá se říct doporučená dávka.Taky pejskum kupujeme uši a hlavně bílé kosti ve zverimexu , dobrý na zuby , zrovna včera nám 2 vypadli.
- Jitka