Labradorský retrívr
RE: zima
Drahý Sparviero, nenavážejte se už laskavě do každého mého příspěvku, je to věc názoru a zkušenosti. To, že jste měl labradora v bytě, neznamená, že labrador, který žije na zahradě s boudou je nějaký chudák.Psala jsem o původu labradora, ne o tom, že labradora koupu v ledové vodě, taky nepíšu, že bych měla psa zavřeného v boudě.Je vám sice 70 let a máte zkušenosti, ale taky snad trochu úcty k druhým. Díky vám opuštím tento web, dost jste mi ho znepříjemnil!
- Návštěvník
RE: zima
Dobrý den.
Nejsem si vědom toho,že bych Vás nějak urazil,nebo se do Vás,jak Vy píšete-navážel.Pokud to tak cítíte,tak se Vám omlouvám. Tato diskuse je čistě o zkušenostech chovatelů psů (labradorů) a ne o nějakém boji mezi chovateli.To by to těm milým psům vůbec nepomohlo.Když zde něco napíši,tak jen proto,abych vyslovil svůj názor a podělil se s ostatními o své zážitky s labradory,se kterými jsem měl možnost pracovat a sdílet jejich život po mnoho let, téměř výhradně v přírodě a ne v bytě !!! Domnívám se,že o labradorech vím docela dost a pokud někomu,svojí radou a zkušeností pomohu, budu rád. Tento web neopouštíte díky mé osobě,ale proto,že jste nepochopila co zde píši a vztahujete zcela zbytečně některé mé názory na sebe. Mějte se dobře.
Nejsem si vědom toho,že bych Vás nějak urazil,nebo se do Vás,jak Vy píšete-navážel.Pokud to tak cítíte,tak se Vám omlouvám. Tato diskuse je čistě o zkušenostech chovatelů psů (labradorů) a ne o nějakém boji mezi chovateli.To by to těm milým psům vůbec nepomohlo.Když zde něco napíši,tak jen proto,abych vyslovil svůj názor a podělil se s ostatními o své zážitky s labradory,se kterými jsem měl možnost pracovat a sdílet jejich život po mnoho let, téměř výhradně v přírodě a ne v bytě !!! Domnívám se,že o labradorech vím docela dost a pokud někomu,svojí radou a zkušeností pomohu, budu rád. Tento web neopouštíte díky mé osobě,ale proto,že jste nepochopila co zde píši a vztahujete zcela zbytečně některé mé názory na sebe. Mějte se dobře.
- Sparviero
RE: Ničení věcí
ahoj,moje fenka Nela taky vsechno kouse a nici,snazim se pred ni vse schovat,nebo dat tam kde nedosahne,ale je to marny,vzdy si nejak poradi...tak jen doufam ze s toho brzy vyroste,jsou ji tri mesice.
- rere
ničení věcí
Ahoj, koupila jsem Malvíně míček, co byl inzerovaný v polepšovně mazlíčků. Dá se do něj trochu granulí a je v něm malý otvot a pejci se prý zabaví, protože granule cítí, ale nemohou je vydolovat, některá občas vypadne a to je motivuje na další hru. Zatím ho má 2 dny , když nejsme doma a nezničila nic. Tak uvidíme, jak dlouho jí bude bavit. Ozvu se příští týden. Lucka
- Lucka
RE: ničení věcí
Jsem přesvědčen,že nejhlavnější je vlídná,ale důsledná výchova psa. Malé štěně je jako malé dítě.Labrador je pes,který nechce býti sám,má rád kolem sebe své lidi a nemůže mu je nahradit žádná ptákovina.
- Sparviero
RE: koupání
Dobrý den.
S koupáním štěněte musíte opatrně,ať doma,nebo venku. V žádném případě nesmí prochladnout. Pokud jej budete koupat ve vaně doporučuji používat dětské mýdlo,řádně vlažnou vodou spláchnout, vytřít a nejlépe už nejít ven..Dejte pozor na uši a oči (zánět !).Ano Labrador je milovníkem vody a velice rád plave,ostatně je to tzv.vodní pes.Kdysi byl pro tyto své vrozené vlastnosti-pomocníkem kanadských rybářů.Vaše štěně bych již letos (podzim-zima)venku do vody cíleně nepouštěl. Počkejte s tím na jaro.To je moje rada :-)))
S koupáním štěněte musíte opatrně,ať doma,nebo venku. V žádném případě nesmí prochladnout. Pokud jej budete koupat ve vaně doporučuji používat dětské mýdlo,řádně vlažnou vodou spláchnout, vytřít a nejlépe už nejít ven..Dejte pozor na uši a oči (zánět !).Ano Labrador je milovníkem vody a velice rád plave,ostatně je to tzv.vodní pes.Kdysi byl pro tyto své vrozené vlastnosti-pomocníkem kanadských rybářů.Vaše štěně bych již letos (podzim-zima)venku do vody cíleně nepouštěl. Počkejte s tím na jaro.To je moje rada :-)))
- Sparviero
RE: koupání
Ještě malý dodatek.Většina psů má samočisticí srst a když není opravdu moc umazání,tak stačí jen otřít vlhkým hadrem a očistit ťapky.
- Sparviero