Labradorský retrívr
RE: granule
ahojte moje fenka nela ma tet 2,5mesice a davam ji dene 200grmu granuli podle navodu na baleni,ale zda se mi ze ji to nestaci,vzdycky na me tak smutne kouka jestli muze dostat jeste.....myslite ze ji to staci?
- rere
Dobrý den.
Štěně by mělo jíst 3x-4x za den. Vždy pravidelně. Co nedojí tak dát pryč. Ano,většinou se řídí množství potraviny dle návodu výrobce,ale není na škodu dát občas malému štěněti třeba pribináček a tvaroh se žloutkem. Jinak jak jsem již zde napsal, labrador rád a dobře jí,tak jako my,takže ji dejte sem tam něco iňo-ňuňo+čerstvou a čistou vodu.. Hlavně ne uzeniny a to v čem je hodně cukru.
Štěně by mělo jíst 3x-4x za den. Vždy pravidelně. Co nedojí tak dát pryč. Ano,většinou se řídí množství potraviny dle návodu výrobce,ale není na škodu dát občas malému štěněti třeba pribináček a tvaroh se žloutkem. Jinak jak jsem již zde napsal, labrador rád a dobře jí,tak jako my,takže ji dejte sem tam něco iňo-ňuňo+čerstvou a čistou vodu.. Hlavně ne uzeniny a to v čem je hodně cukru.
- Sparviero
Pokud máte zahradu,tak ji to bude zatím stačit,když se proběhá na zahradě.Když nemáte tak alespoň třikrát pravidelně (cca 3x30min.) jít s ní ven,nejraději do přírody,zatím na vodítku a pomalu ji zvykat na venkovní okolí a také na to aby udělala svou potřebu. Pomalu ji také učit co může a co nesmí. Pokud bydlíte v patře,tak ji po schodech nosit,alespoň tak ještě 2-3 měsíce.Je to dobré pro jeji páteř.Vycházky by měly být opravdu pravidelné v určitou dobu.
- Sparviero
RE:
ahoj mám taky doma divošku,když na nás stále skákala,tak nám majitel poradil at nastavíme koleno a řekneme fuj.Ona se o něj zastaví a trochu narazí.Bylo nám ji líto,ale rychle se to odnaučila.A kousala jak o život,tak jsem ji taky kousla a to ji tak překvapilo,že už to nedělá.Je to fakt miláček,kterého bych za nic na světě nevyměnila
- Dáša
RE: Dotaz - línání
moje airinka líná také od štěnětě.Je nám letos sedm a kždý den uklízím.Srst má krásnou a má kvalitní stravu.nikdo si s tím neví rady,tak každý den ,nebo obden češeme.Je to asi jako u lidí,někomu padají vlasy a mají jich stále dost.To je i muj případ.
- Dáša