Labradorský retrívr

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

RE: granule

Příspěvekod rere » ned 27. zář 2009 10:25:20

ahojte moje fenka nela ma tet 2,5mesice a davam ji dene 200grmu granuli podle navodu na baleni,ale zda se mi ze ji to nestaci,vzdycky na me tak smutne kouka jestli muze dostat jeste.....myslite ze ji to staci?
rere

Příspěvekod Sparviero » ned 27. zář 2009 12:39:58

Dobrý den.
Štěně by mělo jíst 3x-4x za den. Vždy pravidelně. Co nedojí tak dát pryč. Ano,většinou se řídí množství potraviny dle návodu výrobce,ale není na škodu dát občas malému štěněti třeba pribináček a tvaroh se žloutkem. Jinak jak jsem již zde napsal, labrador rád a dobře jí,tak jako my,takže ji dejte sem tam něco iňo-ňuňo+čerstvou a čistou vodu.. Hlavně ne uzeniny a to v čem je hodně cukru.
Sparviero

Příspěvekod rere » ned 27. zář 2009 13:05:42

na jak dlouhe prochazky s nelou muzu chodit kdyz ma dva mesice?
rere

Příspěvekod Sparviero » ned 27. zář 2009 19:00:55

Pokud máte zahradu,tak ji to bude zatím stačit,když se proběhá na zahradě.Když nemáte tak alespoň třikrát pravidelně (cca 3x30min.) jít s ní ven,nejraději do přírody,zatím na vodítku a pomalu ji zvykat na venkovní okolí a také na to aby udělala svou potřebu. Pomalu ji také učit co může a co nesmí. Pokud bydlíte v patře,tak ji po schodech nosit,alespoň tak ještě 2-3 měsíce.Je to dobré pro jeji páteř.Vycházky by měly být opravdu pravidelné v určitou dobu.
Sparviero

RE:

Příspěvekod Dáša » pon 05. říj 2009 11:11:02

ahoj mám taky doma divošku,když na nás stále skákala,tak nám majitel poradil at nastavíme koleno a řekneme fuj.Ona se o něj zastaví a trochu narazí.Bylo nám ji líto,ale rychle se to odnaučila.A kousala jak o život,tak jsem ji taky kousla a to ji tak překvapilo,že už to nedělá.Je to fakt miláček,kterého bych za nic na světě nevyměnila
Dáša

RE: rada

Příspěvekod Dáša » pon 05. říj 2009 11:20:33

Ahoj moji Airince je letos sedm a to línání je otravné, taky každý den uklízím.Už jsem si nevěděla rady,tak jsem v celém bytě položila plovoucí podlahu,ale je mi jí líto protože se jí smekají tapky.Taky bych ráda dostala dobrou radu.Ani na veterině mi neporadili.
Dáša

RE: Dotaz - línání

Příspěvekod Dáša » pon 05. říj 2009 11:31:21

moje airinka líná také od štěnětě.Je nám letos sedm a kždý den uklízím.Srst má krásnou a má kvalitní stravu.nikdo si s tím neví rady,tak každý den ,nebo obden češeme.Je to asi jako u lidí,někomu padají vlasy a mají jich stále dost.To je i muj případ.
Dáša

RE: Psí Jmena

Příspěvekod Dáša » pon 05. říj 2009 11:38:55

denny,dasty,kuper,laky,rony,robin,rasty,teddy,
Dáša

RE: _???

Příspěvekod Dáša » pon 05. říj 2009 11:43:26

airin,alma,keissi,cora,bety,lajka,cita,megi,mona,deisy
Dáša

Příspěvekod Jeanetta » pon 12. říj 2009 8:13:04

Máme 6-ti měsíční čokoládovou fenečku Fíbí a už od malička na vodítku hrozně tahá,skoro se plazí po zemi.Takže jít na procházku je velké utrpení,ještě,že jsme se přestěhovali na barák.
Jeanetta

PředchozíDalší

Zpět na Psí plemena