Labradorský retrívr
Hárání
Doma mám fenku labradorského retrívra,v květnu 2010 jí budou 3roky a tento rok nám na jaře ani teď v zimě nehárala.Na jaře jsme byli na dovolené a Nelinku hlídala babička,tak jsme si mysleli,že to hárání babička třeba mohla přehlédnout a prostě si toho nevšimla a dál už jsme to neřešili,ale teď už nám to je divné a bojíme se,aby Nelinka neměla nějakou nemoc.A tak bych chtěla vědět,jestli je normální,že fena někdy takhle vynechá.Šťěňata ještě neměla a chystáme se k veterináři,i přesto vás prosím o odpověď.
- Klára
RE: Hárání
Dobrý večer.
Nezlobte se,že vám neodpovím,ale spoléhejte jen na informace od veterináře a nemeškejte s návštěvou u něj.
Nezlobte se,že vám neodpovím,ale spoléhejte jen na informace od veterináře a nemeškejte s návštěvou u něj.
- Sparviero
Dobrý večer,máme labradorského retrívra Badyho(4 měsíce),stal se z něj miláček rodiny,je opravdu velmi učenlivý,chápavý a moc hodný.Nedovedla jsem si představit jaké to bude žít s pejskem,moc jsem se toho bála. Manžel měl sen,vždycky chtěl pejska-labradorského retrívra a já jsem ráda,že se mu ten sen splnil!Během krátké doby jsme si na Badyho tak zvykli,nedovedu si představit,že by s námi nebyl a tak všem kdo se toho bojí jako se já bála,přeju spoustu krásných dnů se psím kamarádem,opravdu vám tu péči stokrát vrátí! Vám Sparviero krásný nový rok 2010 a hodně zdraví,vaše příspěvky jsou moc hezké:-)
- Romiko
Dobrý večer.
Udělali jste mě velkou radost, že se Bady stal vaším kamarádem a že jste mu dali u vás domov.Věřte,že vaší lásku k němu,vám tisíckrát v dobrém oplatí. Přeji vám všem u vás doma hodně zdraví a radosti. Pohlaďte za mne Badyho.
Udělali jste mě velkou radost, že se Bady stal vaším kamarádem a že jste mu dali u vás domov.Věřte,že vaší lásku k němu,vám tisíckrát v dobrém oplatí. Přeji vám všem u vás doma hodně zdraví a radosti. Pohlaďte za mne Badyho.
- Sparviero
RE: granule
Ahoj my máme 4 měsíční štěně labradora, řídíme se podle štítku na granulích to je 120g 3x denně k tomu ještě přidáváme cca 50g konzervy určenou pro štěňatka. My jsme na takové váze na jaké máme být,i když to jsou strašný žrouti, měj se
- Návštěvník
RE: granule
dekuji za odpoved,moje nella bude mit tet 15.1.sest mesicu a vazi 18kg,myslim ze je to tak akorad...s pozdravem renda
- renda