Labradorský retrívr

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

RE:

Příspěvekod Michaela » pon 21. pro 2009 2:26:56

Děkuju za zkušenosti:-))....Ještš to musim pořádně promyslet:-)
Michaela

RE:

Příspěvekod Sparviero » čtv 24. pro 2009 21:19:13

DOBRÝ VEČER PŘÁTELÉ.
PŘEJI VÁM VŠEM A VAŠÍM PSÍM KAMARÁDŮM HODNĚ ZDRAVÍ, RADOSTI A POHODY V ROCE 2010.
Sparviero

RE:

Příspěvekod Renda » ned 27. pro 2009 1:41:26

Vam taky hezke svatky a vse nej v novem roce.Renda
Renda

Hárání

Příspěvekod Klára » ned 27. pro 2009 18:25:58

Doma mám fenku labradorského retrívra,v květnu 2010 jí budou 3roky a tento rok nám na jaře ani teď v zimě nehárala.Na jaře jsme byli na dovolené a Nelinku hlídala babička,tak jsme si mysleli,že to hárání babička třeba mohla přehlédnout a prostě si toho nevšimla a dál už jsme to neřešili,ale teď už nám to je divné a bojíme se,aby Nelinka neměla nějakou nemoc.A tak bych chtěla vědět,jestli je normální,že fena někdy takhle vynechá.Šťěňata ještě neměla a chystáme se k veterináři,i přesto vás prosím o odpověď.
Klára

RE: Hárání

Příspěvekod Sparviero » pon 28. pro 2009 1:14:05

Dobrý večer.
Nezlobte se,že vám neodpovím,ale spoléhejte jen na informace od veterináře a nemeškejte s návštěvou u něj.
Sparviero

Příspěvekod Romiko » úte 29. pro 2009 22:25:28

Dobrý večer,máme labradorského retrívra Badyho(4 měsíce),stal se z něj miláček rodiny,je opravdu velmi učenlivý,chápavý a moc hodný.Nedovedla jsem si představit jaké to bude žít s pejskem,moc jsem se toho bála. Manžel měl sen,vždycky chtěl pejska-labradorského retrívra a já jsem ráda,že se mu ten sen splnil!Během krátké doby jsme si na Badyho tak zvykli,nedovedu si představit,že by s námi nebyl a tak všem kdo se toho bojí jako se já bála,přeju spoustu krásných dnů se psím kamarádem,opravdu vám tu péči stokrát vrátí! Vám Sparviero krásný nový rok 2010 a hodně zdraví,vaše příspěvky jsou moc hezké:-)
Romiko

Příspěvekod Sparviero » stř 30. pro 2009 0:27:03

Dobrý večer.
Udělali jste mě velkou radost, že se Bady stal vaším kamarádem a že jste mu dali u vás domov.Věřte,že vaší lásku k němu,vám tisíckrát v dobrém oplatí. Přeji vám všem u vás doma hodně zdraví a radosti. Pohlaďte za mne Badyho.
Sparviero

granule

Příspěvekod renda » stř 30. pro 2009 14:27:23

ahoj chci se zeptat kolik gramu granuli mam davat petimesicnimu steneti labouska.Na granulich co ji kupuji to neni psane.Dekuji Renda
renda

RE: granule

Příspěvekod Návštěvník » pon 04. led 2010 17:45:55

Ahoj my máme 4 měsíční štěně labradora, řídíme se podle štítku na granulích to je 120g 3x denně k tomu ještě přidáváme cca 50g konzervy určenou pro štěňatka. My jsme na takové váze na jaké máme být,i když to jsou strašný žrouti, měj se
Návštěvník

RE: granule

Příspěvekod renda » pát 08. led 2010 13:26:17

dekuji za odpoved,moje nella bude mit tet 15.1.sest mesicu a vazi 18kg,myslim ze je to tak akorad...s pozdravem renda
renda

PředchozíDalší

Zpět na Psí plemena