Labradorský retrívr
RE: Váha štěňátka
Dobrý den.
Myslím,že váha u štěněte je dobrá. Zatím nemá moc pohybu,tak proto vypadá jako medvídek :-). V každém případě by však mělo být odčerveno, no a až ho budete mít doma, tak jej krmte vhodnou potravou pro štěňata (JUNIOR). Zásada je : SPRÁVNÉ SLOŽENÍ POTRAVY. PRAVIDELNOST-ČISTÁ ČERSTVÁ VODA A DOSTATEK POHYBU.
Myslím,že váha u štěněte je dobrá. Zatím nemá moc pohybu,tak proto vypadá jako medvídek :-). V každém případě by však mělo být odčerveno, no a až ho budete mít doma, tak jej krmte vhodnou potravou pro štěňata (JUNIOR). Zásada je : SPRÁVNÉ SLOŽENÍ POTRAVY. PRAVIDELNOST-ČISTÁ ČERSTVÁ VODA A DOSTATEK POHYBU.
- Sparviero
Kulička na granulky
Dobrý den,
nevíte někdo prosím,kde bych mohla zakoupit takovou tu kuličku,jak se do ní nasypou granule a pejsek se je snaží vydolovat?V obchodě jsem ji nesehnala a na netu taky nikde nenašla.
Děkuji.
nevíte někdo prosím,kde bych mohla zakoupit takovou tu kuličku,jak se do ní nasypou granule a pejsek se je snaží vydolovat?V obchodě jsem ji nesehnala a na netu taky nikde nenašla.
Děkuji.
- Jana
RE: Kulička na granulky
Dobrý večer.
Madam k čemu Vám to bude-resp.Vašemu pejskovi? Není lepší použít vždy čistou misku? Myslím,že pejsek Vás bude mít více rád :-)))
Madam k čemu Vám to bude-resp.Vašemu pejskovi? Není lepší použít vždy čistou misku? Myslím,že pejsek Vás bude mít více rád :-)))
- Sparviero
RE: Kulička na granulky
Jenom na hraní.Když budeme muset odejít a zůstane chvíli sám,tak si s ní pohraje a občas mu vypadne nějaká ta granulka nebo sušenka,což ho bude motivovat k další hře.A zapomene okusovat nábytek apod.Jsou na to velice dobré reference.Jinak samozřejmě baští z misky.:-))
- Jana
RE: Psí Jmena
váš pes už asi dávno jméno má,ale kdybych věděla ,že ten můj labraBOR bude takovej syčák tak by se nejmenoval BOR ale MOR
- EVA
RE: granule
anka je dobré krmení,náš Borek na ni vyrostá,má v sobě přídavek pro klouby a jsou to malé bobky ,co se dobře jedí a cenově je velmi přijatelná
- EVA
RE: kastrace
Dobrý den.
Kastrování je především věcí názoru a je nevratné. Já bych fenku nekastroval.
Když se opravdu pro kastraci vaší fenky rozhodnete,tak nejlépe a odborně vám poradí jenom veterinář. Ještě si to však rozmyslete!!!
Kastrování je především věcí názoru a je nevratné. Já bych fenku nekastroval.
Když se opravdu pro kastraci vaší fenky rozhodnete,tak nejlépe a odborně vám poradí jenom veterinář. Ještě si to však rozmyslete!!!
- Sparviero