Labradorský retrívr

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

RE: ŠPEKATEJ LABRADOR FŮJ

Příspěvekod Sparviero » čtv 06. kvě 2010 21:50:24

Michale, Tereza není tlustá, ale neskonale hloupá. Bohužel i tací lidé na světě jsou. Jinak Labrador je pes velice inteligentní a nekonfliktní. Jak vypadá,jak žije a co umí, záleží jen na lidech se kterými žije.Labrador je velice užitečný pes : lovecký,záchranářský,vodicí a asistenční.Hlavně je však velký kamarád,což lidé typu Terezy jistě nejsou.
Sparviero

Příspěvekod Tereza » čtv 06. kvě 2010 22:35:43

To nemůžu říct svůj názor??!! to tu na labradora musejí padat zrovna jenom dobré věci?? Kamarádky psy rozhodně nepřekrmují! Labrador má obezitu v genech jestli to nevíte!! Ta kámoška co má toho labradora má sním i německého ovčáka.. jooo to je pes!! to už je něco skvělího!! A má krásnou postavu a ty psy krmí naprosto stejně! Hmmm??!! trošku divný né? Prostě je to mů názor a píšu to sem ejn proto aby ostatní věděli že i labrador má špatně vlastnosti ne jenom ty co ty píšete jak je dokonalej atd.. Labrador je prostě chodící obezita na umělých kloubech!! a mimochodem vážím 49 kg a měřím 165cm... jen takový detail až bydete mít zase řeči že sem tlustá já.. já nejsem jako ten váš špekatej mazlíček!!
Tereza

RE:

Příspěvekod martina » pát 07. kvě 2010 7:47:09

Terezko tak mám pocit,že nemá cenu se s takovým člověkem jako jsi Ty se vůbec pouštět do debaty a ztrácet s Tebou čas.
Pokud si uvedla dobře svou váhu tak to bude nejspíš problém v hlavě a myšlení.
hezký den
martina

Krmení

Příspěvekod Lucie » pát 07. kvě 2010 14:06:55

Dobrý den, můžete mi někdo poradit? Mám labradorku Malvínu, je jí 16 měsíců. Ještě ji krmím granulemi pro štěňata a nevím do kdy se těmito granulemi může krmit a kdy přejít na dospělácký žrádlo. Veterinář mi radil, že jí mám krmit štěněčím žrádlem až do 2 let, tak mě zajímá Váš názor. Díky Lucie
Lucie

RE:

Příspěvekod Tereza » pát 07. kvě 2010 15:13:31

Martinko já mám zase pocit že mě tak trošku urážíš nemyslíš? To že sem napíšu můj negativní názor na tohoto psa neznamená že budeš rýt do mě!!! Jestli si myslíš že diskuze o psech je jenom aby si tam psla jak je dokonalej atd.. tak to se mílíš a nemáš tu co dělat! Chápu že máš nejspíš takovýhle obezitní plemena ráda, ale to neznamená že sem nebudu moc napsat i jejich špatné vlatnosti!!! Hezký den!!!
Tereza

RE:

Příspěvekod Tereza » pát 07. kvě 2010 15:13:31

Martinko já mám zase pocit že mě tak trošku urážíš nemyslíš? To že sem napíšu můj negativní názor na tohoto psa neznamená že budeš rýt do mě!!! Jestli si myslíš že diskuze o psech je jenom aby si tam psla jak je dokonalej atd.. tak to se mílíš a nemáš tu co dělat! Chápu že máš nejspíš takovýhle obezitní plemena ráda, ale to neznamená že sem nebudu moc napsat i jejich špatné vlatnosti!!! Hezký den!!!
Tereza

RE: Krmení

Příspěvekod Kačka » pát 07. kvě 2010 15:31:14

Dobrý den, já jsem svojí labradorku krmila štěněčími granulemi do jednoho roku. Teď už jí kupuju normálně pro dospělé psy. Myslím si, že pokud byste krmila fenku do dvou let určitě se nic nestane záleží to je na vás. Já osobně bych psa nekrmila do dvou let štěněčíma granulema, přijde mi to už moc dlouho, ale jak říkám záleží o jen na vás.
Kačka

krmení

Příspěvekod Martina » pát 07. kvě 2010 19:02:43

Mi doporučili ve zverimexu,že je dobré dávat štěněcí granule do 1,5 roku,že obsahují více vitamínů.Jenže dnes je na trhu tolik značek a reklam a cenově odlišných,že se v tom ani člověk nevyzná co má dávat a hlavně každý doporučuje něco jiného.
Martina

RE:

Příspěvekod Sparviero » pát 07. kvě 2010 20:23:53

Ale ano, klidně sem pište Terezo co chcete. Lidem,kteří mají rádi LABRADORY je nezošklivíte a Vy osobně jim budete lhostejná. Člověk by se měl vyjadřovat k tomu co zná a o čem má alespoň nějaké podvědomí- což však ale není evidentně Vaš případ.
Sparviero

RE: Krmení

Příspěvekod Sparviero » pát 07. kvě 2010 20:27:27

Dobrý večer.
Veterinář má pravdu. V potravě pro štěňata je obsaženo vše co je nutné pro správný zdravý vývoj psa.
Sparviero

PředchozíDalší

Zpět na Psí plemena