Labradorský retrívr

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

NEZVLADATELNÝ PES

Příspěvekod Věra » sob 22. kvě 2010 18:38:48

Až velice nerada musím říct, že labradoři jso nezvladatelný psi tak do 3 let..znám to nejen z vlastních zkušeností ale i od kamarádu a z různých diskuzí. Jsou to jinak báječný psi,ale jsou strašně temperamentní a hyperatktivní a to právě do těch 3 let. Strašně tahají na vodítku a většinou moc neposlechnou. jde o velkou trpělivost kterou musíte tomu psovi dát. A proto radím pro začátečníky nebo choleriky se tata rasa nehodí.
Věra

RE: NEZVLADATELNÝ PES

Příspěvekod Sparviero » sob 22. kvě 2010 19:03:37

Dobrý den.
Nemohu s Vámi souhlasit. Labrador je ve svém naturelu velice pohodový,klidný,učenlivý a neagresívní pes,který se hodí téměř ke každému.Záleží vždy na člověku,jak se k němu chová a jak si jej vychová. Mrzí mě,že máte jiné zkušenosti,nicméně chyba bude u Vás a způsobu jakým psa vedete a jak cvičíte.Vaše doporučení je úsměvné,jelikož cholerik nemůže mít ani cvičené blešky,natož psa.
Sparviero

Příspěvekod Lucie » pon 24. kvě 2010 21:54:36

Ano souhlasím svámi, protože mám doma takovýhle dva rošťáky :-D je to hodně hyperaktivní plemeno :-D
Lucie

Příspěvekod Lenka » sob 29. kvě 2010 21:54:58

Dobrý den, tak já s vámi naprosto souhlasím. Agresivní není, ale hyperaktivní jo :-)
Lenka

RE:

Příspěvekod Lenka » sob 29. kvě 2010 22:02:26

Nás Maxík taky skákal. Odnaučili jsme ho to tak, že jakmile se chystal skočil, sedli jsme si do dřepu. Reagoval většinou tak, že si lehl :-) Později si skok sám rozmyslel....
Lenka

krmeni

Příspěvekod RENČA » stř 09. čer 2010 8:08:08

Ahoj chci se zeptat kolikrat dene mam davat zrat moji fence Nelli,tento mesic ji bude jedenact mesicu.Dekuji za odpoved Renča
RENČA

RE: krmeni

Příspěvekod Sparviero » stř 09. čer 2010 20:57:02

Dobrý večer.
Najíst by měla dostávat alespoň dvakrát. Po jídle je dobré,aby pes zůstal po určitou dobu min.1 hodinu v klidu. Důležité je,aby měl dostatek čerstvé čisté vody.Dobré je když si navykne na suchou potravu(kvalitní granule).Na každém balení je označené množství potravy s přihlédnutím k věku psa.
Sparviero

Příspěvekod RENČA » čtv 10. čer 2010 12:25:56

jo dvakrat dene ji davam,jeste me zajima jeji vaha,ma 29kg(11mesicu) a na cvicaku mi rikali ze je tlusta,ale veterinar rikal ze je v norme,tak tet nevim.....dostava dvakrat dene 200gramu grabuli.
RENČA

Příspěvekod Sparviero » čtv 10. čer 2010 13:12:34

Dobrý den.
Váha dospělého(3 roky)labradora se pohybuje kolem 35kg + -.Myslím,že Vaše fenka by mohla mít méně než těch 29kg.
Váha není vždy závislá jen na množství potravy. Důležité je : Kvalitní potrava a DOSTATEK POHYBU !!! Obzvláště u mladých psů.Ráno-odpoledne-večer min.po 2 hodinách cíleného pohybu v přírodě.
Sparviero

Váha štěněte

Příspěvekod RADIM » čtv 17. čer 2010 11:40:14

Dobrý den, pořídil jsem si béžového labradora Alana a jsem na něho moc pyšný. Je mu teprve 5 měsíců a už umí hodně povelů.Je poslušný a vnímavý.Chtěl bych se zeptat,zda váha 19 kg ke u 5 měs.psa adekvátní?A mám ještě takový malý problém- pořád chce na mě i přítelkyni vyskočit a olíznout a jemně kousnout do brady-je to normální?prosím o radu...Děkuji. Přeji pěkný den.
RADIM

PředchozíDalší

Zpět na Psí plemena