Maltézský psík
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Maltézáček
Mám také maltézačku, a jsem spokojená. Je velice chytrá, a vypadá stále jako štěně, i když už má 9 let. Nelíná, jen je problém v tom, že pokud se nečeše, tak se může zacupovat.
- Helga
prosím o radu
Dobrý den,mám fenku maltézáčka,v létě jí bude 5 let a ještě neměla štěňátka.Můžete mi někdo poradit jestli už není pozdě?Chtěla bych jí nechat připustit ale mám strach jestli není na štěňátka už stará a aby nenastaly nějaké problémy díky věku.
- Zlatka
mazltezacek
dobry den, budu si kupovat fenecku maltezacka a rada bych vedela jaka kosmetika na srst je pro psika nejlepsi? jake znacky nebo je to pro kazdeho pejska jine?
- giltoniel
stříhání psů
AKCE, stříhání psů.
Malých plemen
350 Kč
objednávky na strihani.psu@email.cz
nebo na 773504966
Malých plemen
350 Kč
objednávky na strihani.psu@email.cz
nebo na 773504966
- Terka
noční řádění
Dobrý den, prosím o radu. Mám doma 9 týdeního maltézáčka. Problém je to, že místo aby v noci spal, začne strašně pískat, poštěkávat a dělá nepořádek. Má oddělené místo k pobytu v noci. Má přístup po celé kuchyni a předsíni, ale pokoje mu jsou uzavřeny. Máte nějakou radu, jak ho naučit, aby v noci spal?
Děkuji za odpověď. :)
Děkuji za odpověď. :)
- Kateřina
RE: noční řádění
my mame take doma 10 tydeniho maltezacka a aby pres noc spala tak ji musime poradne unavit :) takže se s ni perem atd. jinak nic jineho asi nepomuže
- amy
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3