Maltézský psík

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

Maltézáček

Příspěvekod Helga » čtv 22. dub 2010 15:09:30

Mám také maltézačku, a jsem spokojená. Je velice chytrá, a vypadá stále jako štěně, i když už má 9 let. Nelíná, jen je problém v tom, že pokud se nečeše, tak se může zacupovat.
Helga

prosím o radu

Příspěvekod Zlatka » pon 10. kvě 2010 12:55:47

Dobrý den,mám fenku maltézáčka,v létě jí bude 5 let a ještě neměla štěňátka.Můžete mi někdo poradit jestli už není pozdě?Chtěla bych jí nechat připustit ale mám strach jestli není na štěňátka už stará a aby nenastaly nějaké problémy díky věku.
Zlatka

mazltezacek

Příspěvekod giltoniel » stř 23. čer 2010 15:07:25

dobry den, budu si kupovat fenecku maltezacka a rada bych vedela jaka kosmetika na srst je pro psika nejlepsi? jake znacky nebo je to pro kazdeho pejska jine?
giltoniel

stříhání psů

Příspěvekod Terka » pát 25. čer 2010 17:27:50

AKCE, stříhání psů.
Malých plemen
350 Kč
objednávky na strihani.psu@email.cz
nebo na 773504966
Terka

RE: mazltezacek

Příspěvekod Návštěvník » čtv 08. črc 2010 0:12:56

www.profikosmetika.cz
Návštěvník

Koupě

Příspěvekod Irča » stř 14. črc 2010 9:40:56

Mám možnost si pořídit maltézáčka ve věku 4 měsíců.Je to ideální věk,nebo je lepší pořídit sivěkem mladšího mladšího?
Irča

Příspěvekod Denisa » čtv 05. srp 2010 22:28:46

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli nevíte proč většina maltézáčků má kolem očí a čumáku takové růžové skvrny? Dá se toho nějak zbavit?děkuji
Denisa

RE: Koupě

Příspěvekod Verunka » čtv 19. srp 2010 12:29:39

4 měsíce je pořád ideální věk:)Neváhala bych:)
Verunka

noční řádění

Příspěvekod Kateřina » ned 22. srp 2010 8:42:21

Dobrý den, prosím o radu. Mám doma 9 týdeního maltézáčka. Problém je to, že místo aby v noci spal, začne strašně pískat, poštěkávat a dělá nepořádek. Má oddělené místo k pobytu v noci. Má přístup po celé kuchyni a předsíni, ale pokoje mu jsou uzavřeny. Máte nějakou radu, jak ho naučit, aby v noci spal?
Děkuji za odpověď. :)
Kateřina

RE: noční řádění

Příspěvekod amy » stř 25. srp 2010 9:42:16

my mame take doma 10 tydeniho maltezacka a aby pres noc spala tak ji musime poradne unavit :) takže se s ni perem atd. jinak nic jineho asi nepomuže
amy

PředchozíDalší

Zpět na Psí plemena