Yorkšírský teriér
RE: NEMOCI JORKŠÍRKŮ
Já radím vzít si štěně které má alespoň 1,50 kg ve 2 měs. čím větší tím menší problémy , takovou zkušenost mám já s malýma plemeny
- Jitka
RE: Svilušky
je to parazit brouček, dělá oranžové vajíčka, název spreje nevím , na každé veterině seženeš přípravek.
- jitka
RE: Náš York je větší na délku i na šířku
Nemůžete tvrdit jestli není čistokrevný .....když ho nevidíte, a ani po ukázce foto, nejlepší rada je vidět rodiče..vždyt u tohoto plemene nelze říct, že není čistokrevný proto, že má vyšší váhu ..záleží vždy na jedinci...Já mám taky fenku věčí a je čistokrevná, 2 byla bez PP a měla jen 1,90 v dospělosti nadherný jedinec albín , nikdy jsem hezčí neviděla.
- Jitka
RE: strava
když jsem si přivezla já pejska domu taky nachtěl sám jíst tak jsem mu několikrát denně dávala z ruky třeba snědl jenom tři čtyři granule až se to naučil
- mirka
prosim,o radu kdy je vhodne kastrovat fenecku a jestli se kupiruje ocasek ve 2mesicich,dekuji za radu.
- Jájina
Když jsme si dovezli asi před dvěma měsíci naši Žofinku také nechtěla moc baštit, zkusila jsem rozhazovat po jedné granulce prstem z misky a vyšlo to, prostě jako u dětí škola hrou.Za týden už baštila z misky sama.
- Simona
Zkus mu dávat po granulce při hře a ono to půjde..pejska už samozřejmě koupat můžeš, hlavně si najdi kvalitní přípravky které budou tvému pejskovi vyhovovat, kvalita srsti je daná genetikou, stravou a koupání na ní vliv nemá pokud ho nebudeš koupat v něčem nevhodném a koupat můžeš tak často jak pejsek potřebuje a jak uznáš za vhodné..
- Jitka N.