Maďarský ohař krátkosrstý
• Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
RE: prosím poraďte
Taky máme podobný problém, pejsek je tak čilý, že to všechno hned vyběhá - dělám vývar s těstovinama a k snídani granule.. Plus dobrůtky - piškůtky a tak..
- Teri
Maďar v zimě
Dobrý den, mám dotaz - je nutné chránit maďara před zimou? Máme ročního kluka a přestože jsem si myslela, že mu zima příliš nevadí, začíná se při delším pobytu venku třepat jak ratlík a hledá teplé útočiště............dokážete někdo poradit? Nerada bych, aby z toho začal mít nějaké zdravotní problémy. Možná jen upozornění - pejsek s námi žije v bytě, nicméně skoro celý den tráví s páníčkem venku.
Děkuji
Děkuji
- Martina
RE: Maďar v zimě
Maďaři mají rádi teplo a zase teplo. Náš pes má 5 let a nikdy neměl žádný obleček ani ochranu proti mrazu. Platí jedna zásada. Pokud je venku a je zima musí být v pohybu může být i -20 a nic se neděje. Třeba při výšlapu na hory, ale jak se zastaví schovat do tepla nebo mu půjčit svetr.
- dar
Prosím poraďte
Dobrý den,máme doma 4měsíčního maďárka a chtěla bych se zeptat jaké jsou vhodné granule pro tyto pejsky ?Děkuji
- Radana
RE: Prosím poraďte
my jsme měli K-9, zvolila je sama paní chovatelka :) byl to myslím typ pro štěňata velkých plemen, hodně mu chutnaly a nebyly ani drahé ani levné a hlavně jsou kvalitní..
- JanaZ
Zdravím, já mám doma 10-ti měsíční Viszličku...krmím FIRSTMATE a pejsek je ve skvělé kondici, granule mu moc chutnají, má krásnou srst. Krmila jsem Purinou, ale moc nám nevyhovovala. V případě zájmu, mohu zaslat foto :)
- Denisa
RE: poraďte
Dobrý den, měli jsme s naříkáním taky velký problém...sousedé si stěžovali, ale hlavně, bylo nám líto pejska. Určitě píšu pozdě, jak to u vás vypadá dnes?
- Denisa
Dobry den,
Take mame Madara 5 mesicu..nej. krmivo je Royal Canin, Eukanuba,Pro-plan. Pro-planem jsem pejska krmila az do 4 mesicu, ted davame Royal Canin..Osobne si myslim, ze je pro naseho Amonka nejlepsi.zdravi Iv.
Take mame Madara 5 mesicu..nej. krmivo je Royal Canin, Eukanuba,Pro-plan. Pro-planem jsem pejska krmila az do 4 mesicu, ted davame Royal Canin..Osobne si myslim, ze je pro naseho Amonka nejlepsi.zdravi Iv.
- Ivona
• Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4