Labradorský retrívr
RE: WC
Dobrý večer.
Opět těžká rada.Ve dvou letech by měl být již ukázněný a měl by mít za sebou základní výcvik.Neházejte flintu do žita. Trpělivost a důslednost !!! Pes se musí naučit vám jít u nohy na vodítku i bez něj. Musíte ho to naučit ale vy. Když bude vodítko kousat,tak ihned jej důrazně pokárat (NE FYZICKY !!!)to by byl v tom čert,aby LABRADOR neposlechl. Není to žádný trouba,ale inteligent :-) První na kom ale záleží jste vy - DŮSLEDNOST+TRPĚLIVOST+DŮSLEDNOST+TRPĚLIVOST. Přeji úspěch při výcviku.
Opět těžká rada.Ve dvou letech by měl být již ukázněný a měl by mít za sebou základní výcvik.Neházejte flintu do žita. Trpělivost a důslednost !!! Pes se musí naučit vám jít u nohy na vodítku i bez něj. Musíte ho to naučit ale vy. Když bude vodítko kousat,tak ihned jej důrazně pokárat (NE FYZICKY !!!)to by byl v tom čert,aby LABRADOR neposlechl. Není to žádný trouba,ale inteligent :-) První na kom ale záleží jste vy - DŮSLEDNOST+TRPĚLIVOST+DŮSLEDNOST+TRPĚLIVOST. Přeji úspěch při výcviku.
- Sparviero
RE: Koupání v přírodě
Děkuji moc, teď bylo venku moc hezky, tak jsme si to užili,neulítaní!!! Ale jak se ochladí dám na Vaší radu. Děkuji moc. P.
- Petra
RE: nemoc
Děkuji za odkaz,po prectení článku me až zamrazilo.Léčba tohoto onemocnění je asi hodně finačně náročná tedy spíš to vyšetření jelikož jsem si přečetl o tom jaké má příznaky to jsou ty křeče,slintání a nekontrolovatelne močení atd. jen s tim rozdilem ze on mě vnímá ví ze jsem u něj. Nemáte nahodou představu na kolik by toto vyšetření asi tak přislo? Díky za odpověd.
- Pacosi13