Labradorský retrívr

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

RE: Váha štěněte

Příspěvekod Sparviero » čtv 17. čer 2010 16:30:20

Dobrý den.
Labradoři jsou velmi inteligentní a dobře se učí. Kéž by to tak bylo i u lidí :-) Váha-není to hrozné,ale dávejte na jeho váhu pozor. Chce to dobrou potravu a jak tady furt píši-DOSTATEK ZDRAVÉHO POHYBU venku v přírodě. Skákání a olíznutí-to je přece projev radosti,že vás vidí,že jste s ním a že vás má moc rád. Přesto jej tomu pomalu,klidně,laskavě,trpělivě,avšak nekompromisně odnaučte.On určitě rychle pochopí,že to nemá dělat. Mějte se dobře a přeji vám všem hodně radosti.
Sparviero

Příspěvekod RADIM » pát 18. čer 2010 13:19:56

Dobrý den. Moc děkuji za informaci a radu. Bydlíme v domku se zahradou a na vesnici, tak má náš "drobek" pohybu hodně. Je opravdu poznat, když se jim (labradorům) někdo opravdu a vážně věnuje, z některých článků z diskuze je poznat, kdo má o ně zájem jako o přítele a ne jako o modní ikonu. Prosím Vás ještě o radu, náš béžový "labík" má černý čumák - všichni ostatní tvrdí, že mu časem zhnědne, tak se chci zeptat, jestli tomu tak je. Co říkáte na postroje a obojky proti blechám. Děkuji za názor.Mějte se.
RADIM

Příspěvekod Sparviero » pát 18. čer 2010 18:37:48

Dobrý den.
S tou barvou čumáku to není jednoznačné,někdy zesvětlá na téměř hnědorůžovou,někdy zůstane tmavý.Ohledně postroje a obojku.-Postroj je vůči psovi vlídnější tj.neškrtí. Kvalitní kožený obojek je zase jednodušší a pokud není utažený tak psovi nevadí. Proti blechám a klíšťatům je nejlepší používat antiparazitální přípravky jako např.Frontline Combo. Množství přípravku(velikost pipety)je daná hmotností psa.Počítejte však,že nic není na 100%. P.S. Neříkejte "labík",ale hrdě LABRADORSKÝ RETRÍVR - bude rád :-)))
Sparviero

přepravka

Příspěvekod renča » pát 18. čer 2010 18:56:10

Dobry den chci se zeptat jak velka prepravka do auta by mela byt pro labradora,80-60-50?Dekuji za odpoved.
renča

růst

Příspěvekod Kateřina » pát 18. čer 2010 23:31:20

Do kolika měsíců rostou labradoři?
Rostou a mohutní ještě po roce a půl?
Děkuji předem za odpovědi.
Kateřina

RE: růst

Příspěvekod Sparviero » sob 19. čer 2010 15:06:06

Dobrý den.
Labrador roste až do tří let.
Sparviero

RE: přepravka

Příspěvekod Sparviero » sob 19. čer 2010 15:14:02

Dobrý den.
Vozit psa v bedně a k tomu tak velkého jako je Labrador je hloupost.Pes v autě musí mít dostatek bezpečného místa.Je ovšem dobré oddělit prostor mezi řidičem a psem,např. ochrannou sítí.
Sparviero

wc

Příspěvekod Míša » ned 20. čer 2010 11:56:04

Poradí mi někdo prosím?Máme doma už třetím týdnem štěně labradora a stale máme problém s loužičkama v bytě.Chodíme po každém vyspání,což funguje,ale jen co přijdeme domu,lítne k mysce pít a samozřejmě se zachvilku vyčůrá,i několikrát a je jedno kam.Kárám,už jsem přemýšlela že omezím přísun vody,což mi ale připadá nesmyslné.Budou mu teprve tři měsíce.Děkuji za odezvu!
Míša

RE:

Příspěvekod efa » ned 20. čer 2010 13:59:01

jediná stvůra, která tu je jseš jedině ! ..protože normální inteligentní člověk by se takhle nevyjádřil o žádném zvířeti ty pipino ! .... raději by jsi se něměla vyjadřovat vůbec nikde, děláš ostudu akorát sama sobě, měla by jsi se vrátit do 5. třídy a naučit se vyjmenovaný slova a pak někam něco piš ! Máme ročního labradora a žádnej špekoun to rozhodně neni, bohužel ty jsi zvyklá asi jen na samou kost a kůži. Kbyby jsi nebyla tak hloupočká,tak bys věděla, že labradoři mají dvojitou srst, která je dělá huňatější narozdíl od jiných plemen, protože sloužili k rybolovu v ledových vodách. Ten náš je taky mazel a taky jsme si nedovedli představit, že by takový ťutuňuňu mohl hlídat, ale to by jses divila, jak dokáže pořádně nahnat strach ... to bys pak asi mluvila jinak ... a taky jsem viděla spoustu špekatých labradrů, ale to neni vina plemena, ale jeho páníčka a jak říkáš, že tvá kamarádka má ještě ovčáka a krmí e oba dva stejně, tak to je rozhodně chyba, každé plemeno má jiné nároky...je mi tě líto
efa

přepravka

Příspěvekod renča » ned 20. čer 2010 14:12:28

dobry den myslim ze vozit psa v kufru auta v prepravce neni hloupost, ma tam dostatek mista jenom jsem se ptala jak velkou prepravku by mel mit.....
renča

PředchozíDalší

Zpět na Psí plemena