Labradorský retrívr

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

RE: OBEZITA U LABRADORŮ

Příspěvekod Sparviero » stř 07. dub 2010 12:09:11

Dobrý den.
Předně Vás chci upozornit,že dobrý člověk si pořizuje psa především jako svého kamaráda. Ano labradorský retrívr je pes poněkud mohutnější,vždyť byl v minulosti veden jako pracovní plemeno.Pokud má ale dostatek kvalitního jídla a hlavně dostatek aktivního pohybu,nejlépe venku v přírodě - ( to však záleží na jeho majiteli)- nebude nikdy tlustý. Á propos, jakou máte postavu Vy, je krásná,sportovní a bez chyb :-)))? Svého psa musíte milovat,takového jaký je, není to žádný módní doplněk. Co když jej potká nějaká nemoc,která se na jeho vzhledu podepíše? To si půjdete koupit jiného,jako např.cvičky? Labradoři mají mnoho předností,ale nemohou mít všechny,ostatně tak je to u všech plemen a i toho lidského.
Sparviero

Příspěvekod . » stř 07. dub 2010 18:59:29

Dobrý den, děkuji moc, vím že to není módní doplněk, ale mám ráda prostě psy kteří mají dobrou postavu a právě že u labradorů to tak věčinou prý nebývá, tak sem se chtěla jenom ujistit jestli je to pravda, ale jinak děkuji moc a přeji hezký zbytek dne:-)) a labradora si koupím určitě:-)
.

Příspěvekod Sparviero » stř 07. dub 2010 19:14:12

Dobrý večer.
Jak Váš pes - labrador - bude vypadat záleží na Vás.Přeji vám oběma dobrý život. Labrador Vás určitě nezklame.
Sparviero

RŮST

Příspěvekod Dana » pát 09. dub 2010 13:06:56

Dobrý den :-) chtěla bych se zeptat když mám fenu německého ovčáka a je jí 6 měsíců, jak ještě přibližně dlouho mi bude růst, teď má tak 53cm, a chtěla bych vědět do kolika měsíců nebo let fenky rostou a kdy se jim prostě zastaví růst, děkuji moc :-))
Dana

Příspěvekod Laila » pát 09. dub 2010 14:20:26

Mě se labradoři líbí obvlášť pro jejich postavu, taky slýchávám, že mám tele, ale od lidí, kteří o psech nic nevědí. Moje fenka je dobře stavěná, má mohutné tlapy a má kolem 33 kg (teď víc, protože čekáme štěňátka), ale veterinář jí vždy pochválil za váhu:))) Ale k obezitě sklon mají, jim stačí ale pohyba je vystaráno:) Tak šťastnou ruku při výběru :(
Laila

růst

Příspěvekod M » ned 02. kvě 2010 15:49:00

Dobrý den,mám roční fenku labradora a váží zatím jen 22 kg,měří 53 cm,jak dlouho labradoři rostou? Mám pocit,že 22 kg je málo a zdá se mi celkově hubená.děkuji
M

RE: růst

Příspěvekod Sparviero » pon 03. kvě 2010 23:37:22

Dobrý den.
Máte roční štěně. Výška i hmotnost by se měla ustálit do tří let. Možná by mohla o něco vážit víc,pokud je s PP.Pokud je zdravá a dáváte vhodnou potravu, jistě přibere. Labradoři v dospělosti by měli vážit od 35-40kg max.
Sparviero

váha

Příspěvekod martina » čtv 06. kvě 2010 9:33:16

Děkuju Vám za odpověď,ptala jsem se i na veterině asi bude menšího vzrůstu,ale každopádně ještě do dvou let nabere.děkuju hezký den
martina

ŠPEKATEJ LABRADOR FŮJ

Příspěvekod Tereza » čtv 06. kvě 2010 16:04:00

Je to hnusný plemeno!!! Je to samej špek a nadváha!! Vypadá to jako tlustý nenažraný prase!! Nechápu lidi jak si ho můžou koupit je to pes k ničemu moje tři kámošky ho maj a NEPOSLOUCHAj, TAHAJ NA VODÍTKU, SOU TLUSTÝ atd.. prostě des!! špatně se učí!! navíc je malej a hodnej takže neumí vůbec hlídat!!
Tereza

RE: ŠPEKATEJ LABRADOR FŮJ

Příspěvekod Michal » čtv 06. kvě 2010 16:32:09

Pokud pes tahá a je tlustý je to hlavně chyba majitele.. takže máš kamarádky které se o psy neumí pořádně starat, krmí je nevhodně nebo překrmují.
Jinak labrador se učí dobře(proč by asi jinak byl vhodný k výcviku na vodící psy?? ) Ten náš i velmi dobře hlídá.

Zajímalo by mne Terezo zda ty taky náhodou nejsi tlustá netaháš se a jestli se špatně učíš;)
Michal

PředchozíDalší

Zpět na Psí plemena